045 567 60 70
Tijdens kantooruren

GaiaZOOmeravonden

Geniet in de avonduren van de meest bijzondere dieren ter wereld! Op vrijdag 19 & 26 juli en op 2 & 9 augustus is GaiaZOO tot 21.00 uur geopend. Er zullen wederom leuke activiteiten worden georganiseerd. Met een dagticket kun je de hele dag én avond genieten. Wil je alleen in de avonduren komen? Onderaan deze pagina vind je een link naar de avondtickets!


GaiaZOOmeravond

Kijkje achter de schermen!

Durf jij een kijkje te nemen in het binnenverblijf van de giraffen? Weet jij hoe hoog zo'n verblijf eigenlijk is? Of ben je benieuwd naar het binnenverblijf van de neushoorns? Tijdens de GaiaZOOmeravonden kun je van 18.00 tot 20.00 uur een kijkje gaan nemen in de binnenverblijven van deze dieren en kom je alles te weten over de bijzondere giraffen en de reusachtige neushoorns.

Dier(voeder)presentaties

Een dierverzorger vertelt je van alles over de dieren in GaiaZOO tijdens diverse dier(voeder)presentaties:

18.00 uur Gorilla's
18.30 uur Wasberen
18.30 uur Doodshoofdapen
19.00 uur Lynxen (voedering)
19.30 uur Otters (voedering)

Doodshoofdapen | Bos is geopend tot 20.00 uur

GaiaZOOmeractiviteiten

Wil je GaiaZOO nog beter leren kennen? Ga mee met de speciale avondrondleiding door de ZOO en leer nog meer over de dieren. Of breng eens een bezoekje aan de EduKar of het KraaienNest, waar je schedels, geweien en vachten kunt bekijken & aanraken.

Kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in GaiaZOO. Lekker spelen in de overdekte DinoDome; Europa's grootste indoor Dino Speelpark. Of wat dacht je van een ritje op de DinoCarrousel

Bioscoop

18.30 - 21.00 uur:
Ga in de Kalehari Shelter lekker ontspannen achterover zitten in één van de zitzakken en geniet van (korte) natuurfilmpjes.

ZOOmerrondleiding

18.30 - 20.00 uur:
Ga op pad met een GaiaGids en leer alles over het wel en wee van de dieren in GaiaZOO.
Verzamelen in Gaia's Kitchen (rondleiding o.v.b.)

Eten & Drinken

Wil je écht ZOOmers genieten? Op diverse plekken in de ZOO kun je genieten van LIVEmuziek. Voor lekkere hapjes kun je terecht bij de GaiaGrill. Of schuif aan bij de sfeervolle BBQ genaamd Chill & Grill (=VOL).

AvondTickets

Avondtickets Online Tickets Aan de kassa
0-2 jaar gratis gratis
3 - 9 jaar 10,00 10,00
Vanaf 10 jaar 12,50 12,50

Koop hier avondtoegangstickets.

Abonnementhouders hebben recht op toegang met een geldig GaiaZOO-abonnement.

Deel deze pagina

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO