045 567 60 70
Tijdens kantooruren

GaiaZOOmeravonden

Geniet tijdens de GaiaZOOmeravonden van de meest bijzondere dieren ter wereld! Dit jaar vinden de GaiaZOOmeravonden plaats op 6 & 7 augustus, 13 & 14 augustus, 20 & 21 augustus, 27 & 28 augustus (weekenden in augustus). GaiaZOO is dan geopend tot 19.00 uur. 


bij de giraffen

Met een dagticket kun je overdag komen en mag je langer blijven. Wil je later op deze dag komen? Kies dan voor een voordelig GaiaZOOmeravondticket (geldig vanaf 15.00 uur).

Bestel hier je tickets

 

 

ZOOmeravondticket
(geldig vanaf 15.00 uur)  

Regulier tarief
0-2 jaar gratis gratis
3 - 9 jaar 12,50 18,50
Vanaf 10 jaar 15,50 23,50

Abonnementhouders hebben recht op toegang met een geldig GaiaZOO-abonnement.

Bezoek de dieren 

Neem eens een kijkje bij een van de voederpresentaties van bijvoorbeeld de gorilla's (14.30 en 17.30 uur) of de doodshoofdapen (12.00 uur). Maak een heerlijke wandeling tijdens de zwoele ZOOmeravonden in de weekenden van augustus en laat je verrassen door de meest bijzondere dieren ter wereld.

* De volières zijn tot 18.30 uur geopend | Het Doodshoofdapenbos is tot 18.00 uur geopend. 

Gaia ZOOmeravonden Bob Luijks  (50)

Kijkje in de neushoornstal

Hoe ziet zo'n neushoornstal er nu van binnen uit? Wij openen de deuren van het binnenverblijf. Neem een kijkje achter de schermen (16.00-18.00 uur) en kom meer te weten over deze bijzondere diersoort.

Kijkje In De Neushoornstal Oscar

Geniet van LIVE muziek

Voetjes van de vloer! We hebben weer sfeervolle muziek voor je tijdens de GaiaZOOmeravonden. Vanaf 15.00 uur kun je genieten van de muzikale klanken op het terras van het Acaciaplein. ZOO gezellig!

Band flamingo's

Eten & drinken

Als extraatje zijn er tijdens de GaiaZOOmeravonden verkrijgbaar:

BBQ Grillplankje to go (12,50) van de GaiaGrill

  • Gaia's Grillworst
  • Gaia's Hamburger
  • 2 soorten salades
  • Saus naar keuze

Je kunt het GrillPlankje alvast bestellen.

Bij de ZOOmer hoort natuurlijk een COCKTAIL! Geniet van een heerlijke FLAMINGO cocktail bij de SavannaLodge of een Topo Chico Cocktail bij de PampaLodge

Laat je schminken!

Onze creatieve duizendpoten staan weer voor de kids klaar om de mooiste creaties te schminken! Wil jij worden omgetoverd in een gevaarlijk roofdier of toch liever een prachtige, kleurrijke vlinder? Het kan allemaal tijdens de GaiaZOOmeravonden! Van 15.00 tot 19.00 uur staan onze toppers voor je klaar op het Sequoiaplein.

Schminken Blauw Met Kader

Speuren voor de kids

Ga met de ZOO van ZAND speurtocht op ontdekking door GaiaZOO en ontdek alles over... de bijzondere dieren die hier leven. Denk je zelf aan een pen of potlood?

Speurtoch

Bezoek de zandsculpturen

Op elf verschillende plaatsen in GaiaZOO staan de meest indrukwekkende zandsculpturen opgesteld. De hele zomer lang - en dus ook tijdens de GaiaZOOmeravonden - kun je genieten van deze kunstwerken tijdens ZOO van ZAND, variëren van klein (15 ton aanzand) tot heel groot (60 ton aan zand)! Alle beelden hebben een eigen verhaal over natuurbehoud. Welk zandsculptuur is jouw favoriet? 

Spelen & ZOO

In de DinoDome zijn de kinderen van harte welkom om naar hartelust te komen klimmen, klauteren en glijden. Test maar eens uit in het nettenwoud: ben jij net zo behendig als een slingeraap? Ook de DinoCarrousel draait op volle toeren. Heb je trouwens de TreeTopTour al uitgeprobeerd, de JungleTour of de SavannaTour? Er valt genoeg te kiezen!

Braakbalpluizen

Op de zaterdagen kunnen de kids braakbalpluizen in het KraaienNest (13.00 tot 16.00 uur). Ontdek wat er in een braakbal zit! Je zult je verbazen. Deze activiteit is geschikt voor kids van 7 - 12 jaar. 

Braakballen

& verder...

  • Bezoek onze eikelmuiskraam,
  • Neem een kijkje bij de EduKar
  • Bekijk de beelden van de zandtovenaar in het GaiaTheater  
  • Laat je verrassen...!

Bestel hier je tickets

 

Deel deze pagina

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO