045 567 60 70
Tijdens kantooruren

GaiaZOOmeravonden

Geniet tijdens de GaiaZOOmeravonden van de meest bijzondere dieren ter wereld! Dit jaar vinden de GiaZOOmeravonden plaats op 6 & 7 augustus, 13 & 14 augustus, 20 & 21 augustus, 27 & 28 augustus (weekenden in augustus). GaiaZOO is dan geopend tot 19.00 uur. 


bij de giraffen

Met een dagticket kun je overdag komen en mag je langer blijven. Wil je later op deze dag komen? Kies dan voor een voordelig GaiaZOOmeravondticket (geldig vanaf 15.00 uur)

Tickets binnenkort beschikbaar 

  Avondticket                regulier tarief                  
0-2 jaar gratis gratis
3 - 9 jaar 12,50 18,50
Vanaf 10 jaar                               15,50 23,50

Abonnementhouders hebben recht op toegang met een geldig GaiaZOO-abonnement, maar moeten wel online een aankomsttijd (tijdslot) reserveren via hun reguliere ticketlink.

Speuren voor de kids

Ga met de ZOO van ZAND speurtocht op ontdekking door GaiaZOO en ontdek alles over... de bijzondere dieren die hier leven. Denk je zelf aan een pen of potlood?

Spelen & ZOO

In de DinoDome zijn de kinderen van harte welkom om naar hartelust te komen klimmen, klauteren en glijden. Test maar eens uit in het nettenwoud: ben jij net zo behendig als een slingeraap? Ook de DinoCarrousel draait op volle toeren. Heb je trouwens de TreeTopTour al uitgeprobeerd, de JungleTour of de SavannaTour? Er valt genoeg te kiezen!

Koop hier binnenkort je GaiaZOOmeravond ticket(s)

 

Deel deze pagina

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO