045 567 60 70
Tijdens kantooruren

GaiaZOOmeravonden

Geniet in de avonduren van de meest bijzondere dieren ter wereld! Op vrijdag 24 & 31 juli en op 7 & 14 augustus is GaiaZOO tot 20.00 uur geopend.

Met een dagticket kun je de hele dag én avond ervaren hoe bijzonder onze aarde is. Wil jij alleen in de avonduren komen? Kies dan voor een avondticket.


leeuw

TICKETS KOPEN

 

Kijkje achter de schermen

Durf jij een kijkje te nemen in het binnenverblijf van de giraffen? Weet jij hoe hoog zo'n verblijf eigenlijk is? Of ben je benieuwd naar het binnenverblijf van de neushoorns? Tijdens de GaiaZOOmeravonden kun je van 17.00 tot 20.00 uur een kijkje gaan nemen in de binnenverblijven van deze dieren en kom je alles te weten over de bijzondere giraffen en de reusachtige neushoorns.

Eten & Drinken

Wil je écht ZOOmers genieten? Ga dan voor een BBQ plankje van de GaiaGrill.

Grillplank 

Cocktailbar

Er staat tijdens de GaiaZOOmeravonden een cocktailbar klaar, met heerlijke drankjes. Geniet van een 'Pink Flamingo' of een 'Virgin Flamingo'. Cheers! 

Speurtocht door de ZOO

Voor de kinderen is er een dieren ontdektocht door het regenwoud en door de Taiga. Leer meer over de bijzondere dieren die hier leven. Denk je zelf aan een pen of potlood?

Avondtickets*

Avondtickets Online 
0-2 jaar gratis
3 - 9 jaar 10,-
Vanaf 10 jaar 12,50
Parkeren tijdens GaiaZOOmeravond  5,-

* Geldig vanaf 16.00 uur

Koop hier je avondtoegangstickets.


Abonnementhouders hebben recht op toegang met een geldig GaiaZOO-abonnement, maar moeten wel online een aankomsttijd (tijdslot) reserveren. 

(neem zowel je geldige abonnementspas als je reserveringsticket mee)

Deel deze pagina

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO