GaiaZOO: De ideale locatie voor een kerst- of nieuwjaarsborrel met collega's

Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie voor een eindejaarsborrel of een Kerstfeest? Heeft u al eens aan GaiaZOO gedacht? GaiaZOO biedt verschillende mogelijkheden en ruimtes voor een prachtige receptie, feest, borrel, lunch of buffet en dat allemaal onder toeziend oog van prachtige dieren. Kom gezellig samen met collega's voor een hapje en een drankje. Blik samen terug op het afgelopen jaar óf bespreek aankomend jaar tijdens een nieuwjaarsbijeenkomst.


TaigaLodge

Kies voor een dagdeel of bezoek ons de hele dag. Start de dag met een heerlijk ontbijt en maak aansluitend een heerlijke winterwandeling langs al onze dieren. Of kies voor een gezamenlijke lunch en bezoek aansluitend ons wintergedecoreerde park. Het is ook mogelijk een teambuildingactiviteit te boeken. Gaat uw voorkeur uit naar een gezamenlijk diner, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Dit is te combineren met een teambuildingsactiviteit of een afsluitende quiz.


Button Download Infosheet

Kerst of Nieuwjaar in GaiaZOO

  • Overheerlijke kerstmenu
  • Prachtige locatie
  • GaiaZOO in kerstsfeer met honderden lichtjes
  • Bezoek de winterdieren

KERST-TIP: Adopteer een dier en geef dit cadeau aan uw personeel!

Hebben wij uw interesse gewekt?

Heeft uw meer behoefte aan een programma op maat? Natuurlijk is dit ook mogelijk. Wij nodigen u graag uit voor een afspraak op onze sfeervolle locatie.

Heeft u nog vragen dan kunt u telefonisch contact opnemen met de afdeling reserveringen: +31(0)45 567 60 72
U kunt ook een e-mail sturen naar: reserveringen@GaiaZOO.nl

Deel deze pagina

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO