Culinaire Safari

De culinaire wandeling door GaiaZOO is een combinatie van een mooie wandeling en kleine gerechtjes op diverse plekken in de ZOO. Tijdens deze wandeling door de dierentuin ontmoet u de meest bijzondere dieren. U maakt een reis door een glooiend landschap en ontmoet een aantal ‘Vreemde Vogels’.

U begint uw reis bij de PampaLodge Op deze prachtige gloednieuwe locatie kunt u genieten van een overheerlijk soepje. Dan vervolgt u de reis langs de grote groep berberapen.

Culinaire rondgang in GaiaZOO

Bij de SavannaLodge is het weer tijd voor een hapje. Vanaf het terras van de SavannaLodge geniet u van het uitzicht op de flamingo’s. De reis gaat verder door Rainforest, waar u kennis maakt met de streken van diverse apen.

Het hoofdgerecht wordt genuttigd op het terras van Acacia, met uitzicht over de Afrikaanse savanne. We sluiten de wereldreis af met een dessertbuffet in Magnolia. Dit is een unieke ervaring!

de SavannaLodge in GaiaZOO

Een bijzondere culinaire reis door de dierentuin!

  • Combinatie tussen culinair genieten tijdens een bezoek aan de dieren
  • Vanaf 40 personen
  • maart t/m september

Hebben wij uw interesse gewekt?
Wij nodigen u graag uit voor een afspraak op locatie, om samen een programma op maat te maken. Heeft u nog vragen dan kunt u telefonisch contact opnemen met de afdeling reserveringen: +31(0)45 567 60 72
U kunt ook een e-mail sturen naar: reserveringen@GaiaZOO.nl

Culinaire Safari in GaiaZOO

Kom jij vandaag ook naar GaiaZOO?