Speciaal voordeel
voor ANWB leden

Meld je nu aan!
Vandaag geopend: 10:00 – 17:00 uur

ANWB ledendagen in GaiaZOO

Natuurlijk kun je het gehele jaar door via ANWB met korting naar GaiaZOO, maar met het ledenweekend doen we er nog een extra korting bovenop.

Van vrijdag 9 t/m zondag 11 juni betaal je voor een GaiaZOO dagticket (vanaf 10 jaar) incl. warme drank € 17,50 (i.p.v. de reguliere prijs van € 28,-) en voor kinderen van 3 t/m 9 jaar € 14,50 (i.p.v. 22,-) incl. een raketijsje. Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen.

Het parkeren kost op deze dagen € 6,- (i.p.v. de reguliere prijs van € 8,50). Zo kun je heel voordelig op wereldreis door GaiaZOO!

Bezoekers gorillatribune

GaiaZOO heeft GOUD!

GaiaZOO heeft landelijk de eerste plaats bemachtigd en is hiermee het ‘Leukste Uitje van Nederland 2023’. Om dat te vieren bezoek je de dierentuin in het weekend van vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 juni als ANWB-lid met superveel voordeel.

Bij GaiaZOO ervaar je met al je zintuigen hoe bijzonder onze aarde is. Het park bevindt zich in een uitgestrekt landschap, middenin een prachtig bosrijk en heuvelachtig gebied in Zuid-Limburg. Je staat oog in oog met ’s werelds mooiste dieren zoals neushoorns, giraffen, gorilla’s, flamingo’s en je wordt ondergedompeld in de bijzondere sferen van verre landen. En na een indrukwekkende dag kom je even tot rust bij de PampaLodge en geniet je van verschillende Argentijnse lekkernijen, terwijl de kids de TreeTopTour ontdekken: het nieuwe klim-en klauterpad.

GaiaZOO heeft GOUD!