045 567 60 70
Tijdens kantooruren

Cadeaupakketten voor bedrijven


Wilt u uw medewerkers op een unieke manier bedanken voor hun inzet in deze bijzondere tijd? Dan heeft GaiaZOO de perfecte oplossing!¬†ūüéĀ

In GaiaZOO ervaart u hoe bijzonder onze aarde is en staat u oog in oog met de meest indrukwekkende dieren. In deze bijzondere tijd is het extra belangrijk om te (blijven) genieten van de prachtige natuur om ons heen. Natuur brengt ons geluk, zeker nu we minder sociale contacten hebben. GaiaZOO vervult een belangrijke maatschappelijke functie en brengt uw medewerkers in contact met onze bijzondere aarde. 

Werken vraagt juist nu veel van uw personeel. Zo werken de meeste mensen vanuit thuis, worden personeelsuitjes afgezegd en zullen er dit jaar ook niet de jaarlijkse kerstborrels worden georganiseerd. Uw personeelsleden, als belangrijkste ambassadeurs, verdienen het om in het zonnetje te worden gezet met een uniek én duurzaam bedankje! GaiaZOO helpt u graag verder.

OPTIE 1: ZOO KOMEN WE SAMEN

Het¬†‚ÄėZOO komen we samen‚Äô¬†pakket verzorgt een zorgeloos dagje uit bij GaiaZOO voor 2 √† 4 personen. Wij willen uw werknemers stimuleren om veilig en onbezorgd te genieten van de natuur. Zo biedt u uw medewerkers een verzorgd dagje uit bij GaiaZOO voor zijn of haar huishouden. Tevens zit in ieder pakket een pluchen slingeraap van de ZOOvenirshop als herinnering aan een leuk dagje uit in deze bijzondere tijd.

Pakket 1¬†(t.w.v. ‚ā¨60,- nu voor¬†‚ā¨38,95)

2 toegangstickets voor GaiaZOO;
1 parkeerticket;
Plattegrond;
Pluchen slingeraap;
Speurtocht en kleurplaat voor de kids.

Pakket 2¬†(t.w.v. ‚ā¨105,- nu voor¬†‚ā¨69,95,-)

4 toegangstickets voor GaiaZOO;
1 parkeerticket;
Plattegrond;
Pluchen slingeraap;
Speurtocht en kleurplaat voor de kids.

Uiteraard kunnen wij ook maatwerk bieden. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen via: reserveringen@GaiaZOO.nl.

OPTIE 2: KERSTPAKKET OF ATTENTIE

Bent u nog opzoek naar een aanvulling voor uw kerstpakket of eventueel een leuke attentie voor uw personeel? Dan biedt GaiaZOO de mogelijkheid om entreetickets of jaarkaarten tegen een zeer scherpe prijs af te nemen.

Neem contact op via: reserveringen@GaiaZOO.nl voor de gereduceerde bedrijfstarieven.

De kerstpakketten kunnen opgehaald worden bij GaiaZOO.

Contact opnemen¬†‚Ėļ

Carrousel Cadeaumaand 2 AAPJES

Carrousel Cadeaumaand AAPJE

Carrousel Cadeaumaand PANDA

Deel deze pagina
Bezoekadres widget 2019

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO