045 567 60 70
Tijdens kantooruren

Scholen staken? Daar kun je toch een leerzame dag van maken!

Op vrijdag 13 april staken de scholen, hét ideale moment voor een leerzaam dagje uit in GaiaZOO!
Daarnaast kunnen alle leerlingen van het basisonderwijs GaiaZOO op 13 april voor €10,- bezoeken! De kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa óf bestel je tickets online!

Voorwaarden: Alleen geldig op vrijdag 13 april 2018. Geldig voor kids van 3 t/m 12 jaar. Kids t/m 2 jaar zijn gratis. Niet geldig in combinatie met andere kortingen/acties. 


Kids Edukar

Educatieve speurtochten 

Omdat wij educatie hoog in het vaandel hebben staan ontvangen leerlingen van de onder- en bovenbouw van het basisonderwijs op 13 april een educatieve speurtocht. Creëer zo je eigen buitenles in GaiaZOO!

De speurtochten zijn gratis te downloaden of vraag ernaar bij de kassa. Vergeet niet om zelf een pen of potlood mee te nemen!

Onderbouw (5-8 jaar)

Bovenbouw (8 -12 jaar)

Leren over de dieren

Naast de speurtocht zijn er op 13 april nog veel meer leuke, leerzame dingen te ontdekken in GaiaZOO! Zo kom je alles te weten over de dieren tijdens één van de voederpresentaties. 

Educatieruimte 't KraaienNest

Tussen 13.30u en 15.30u is de educatieve ruimte van GaiaZOO geopend. Ontdek, voel en ruik aan verschillende vachten en dierattributen! Onze vrijwilligers vertellen je hier graag over de dieren die in het Taiga gebied leven. Ook kun je verschillende educatieve spelletjes spelen!
Je vindt het KraaienNest boven D'r Winkel. 

Koop direct je tickets!

Deel deze pagina

Doodshoofdapen | Bos

GaiaZOO - Doodshoofdaap moeder en jong

Het Doodshoofdapen | Bos sluit een half uur voor sluitingstingstijd van de ZOO.

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO