19 jun

Vaderdag Cerveza & Churrasco BBQ

Wat is nu leuker dan op deze speciale dag een Argentijnse avond cadeau te doen? GaiaZOO biedt je een gezellige avond bij het Pampa Terras met muziek en heerlijke Argentijnse gerechten.

Wanneer: 19 juni 2022

Tijdstip: Van 17.00 tot 20.00 uur

Start: GaiaZOO - PampaLodge

PampaLodge horeca coca cola - gecropt

 

PROGRAMMA (aanvang 17.00 uur):

10.00 uur Opening GaiaZOO

Vanaf 10.00 uur bent u welkom bij de hoofdingang. Op het entreeplein is een welkomstpunt ingericht. Hier worden de tickets en (eventuele) abonnementen gescand. Iedereen ontvangt een plattegrond en een polsbandje voor de herkenning bij de horeca. Aansluitend kunt u met uw gezelschap het park bezoeken en om 17.00 uur wordt u verwacht in de PampaLodge voor een heerlijke ontspannen avond met bier en gegrild Argentijns vlees.

17:00 – 20.00 uur

U wordt ontvangen op ons muzikale, sfeervolle PampaLodge terras. Geniet onbeperkt van heerlijk gegrild Argentijns vlees van spies, patatas bravas, huisgemaakte salades, koude sausjes en ambachtelijk brood.

Wij bieden het eerste drankje aan iedereen aan, u kunt kiezen uit een dorstlessende Cerveza of een heerlijke Topo chico cocktail. U waant zich deze avond volledig in Zuid-Amerika met Zuid-Amerikaanse gerechten, drankjes, muziek en dieren op de achtergrond.

PRIJZEN

Prijs inclusief ZOObezoek

0 t/m 2 jaar gratis
3 t/m 9 jaar € 29,50
Vanaf 10 jaar € 44,50

Prijs voor abonnementhouders

0 t/m 2 jaar  gratis 
 3 t/m 9 jaar  € 17,-
 Vanaf 10 jaar  € 32,-

TICKETS

Tickets zijn HIER verkrijgbaar!

 

Deel deze pagina

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO