15 sep

Otterlezing in GaiaZOO

Vind jij otters ook zulke bijzondere dieren? Dan mag je deze unieke lezing niet missen! Otterexpert Alfred Melissen vertelt ons van alles over de otter in Nederland.

Wanneer: 15 september 2021

Tijdstip: Van 19.30 tot 20.30 uur

Start: Restaurant Magnolia

GaiaPark 34

Otters waren uitgestorven in Nederland, maar na herintroductie in 2002 is de Europese otter weer te vinden in onze natuur. Maar waar leeft dit prachtige roofdier en hoe gaat het met ze in het wild? Ontdek het tijdens deze lezing en stel aan het einde van de lezing jouw brandende vraag aan de otterverzorger van GaiaZOO! 

Aanmelden is niet meer mogelijk

Om extra aandacht te vragen voor de Europese otter in Nederland heeft de Zoogdiervereniging 2021 uitgeroepen tot ‘Jaar van de otter’. Het gaat gelukkig goed met de otter in Nederland, maar hulp en bescherming zijn nodig zodat het ook goed blijft gaan.

Op woensdag 15 september om 19.30 uur in het auditorium van restaurant Magnolia vertelt otterexpert Alfred Mellissen ons van alles over deze dieren tijden de lezing ‘Otters terug in Nederland’ . Aan het einde van de lezing is er ook nog een mogelijkheid om al jouw vragen te stellen aan de otterexpert óf één van de otterverzorgers van GaiaZOO. 

Deel deze pagina

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO