Bezoek
GaiaZOO
deze zomer

Ga mee op wereldreis
Vandaag geopend: 10:00 – 17:00 uur

Ervaar hoe bijzonder onze aarde is

In een uitgestrekt heuvellandschap in een prachtige, bosrijke omgeving in Zuid-Limburg ligt één van de mooiste dierentuinen van Europa. Tijdens een wandeling ontmoet je unieke diersoorten zoals leeuwen, giraffen, gorilla’s, neushoorns, rode panda’s en veelvraten. Breng ook zeker een bezoek aan limburgHUIS, waar je oog in oog staat met diverse bedreigde diersoorten van eigen bodem.

GaiaZOO werd onlangs door de ANWB voor de vierde keer uitgeroepen tot ‘Leukste uitje van Nederland 2023’!

Award winning ZOO
Award winning ZOO
Oog in oog met 1500 dieren
Oog in oog met 1500 dieren
Unieke dierentuinbeleving
Unieke dierentuinbeleving

Ontdek alle gebieden

Een hapje en een drankje

Geniet van een heerlijk belegd broodje, zomers ijsje of een typisch streekgerecht vanaf verschillende mooie plekken in het park.

Bezoek jij de ZOO al in de ochtend? Overweeg dan eens een GaiaOntbijt! Of maak je bezoek aan GaiaZOO nóg leuker met een Culinaire Safari! Het 3- of 4-gangenmenu brengt je langs onze verschillende horecalocaties.

PampaLodge horeca in Rainforest GaiaZOO

Spelen en ZOO

Kids kunnen heerlijk spelen in de reusachtige DinoDome; Europa’s grootste indoor Dino Speelpark. In de DinoDome ga je op ontdekkingsreis op een onbewoond eiland, waar de uitgestorven dinosaurussen weer tot leven komen. Je kunt er heerlijk klimmen, glijden en spelen in het enorme nettenwoud. En een ritje op de DinoCarrousel mag ook zeker niet ontbreken!

In de buitenlucht vind je een leuke speeltuin én de JungleTour waar je heerlijk kunt klimmen en glijden tussen de bomen. Ook de speeltorens van de SavannaTour en de TreeTopTour mag je écht niet missen!

spelen in de SpeelTuin in GaiaZOO

Kom jij vandaag ook naar GaiaZOO?

Laatste blogs en nieuwsberichten