Bezoek
GaiaZOO
deze zomer

Ga mee op wereldreis
Vandaag geopend: 10:00 – 16:00 uur

Ervaar hoe bijzonder onze aarde is

Eindelijk, de zomervakantie is gestart! Dat betekent dat er weer volop avontuur te beleven valt in GaiaZOO en dat je deze zomer een scala aan spannende activiteiten kunt beleven. Of je nu komt genieten van de speelse capriolen van de boshondenpups, de indrukwekkende voederpresentatie van de Westelijke laagland gorilla wil meemaken, of wil leren over onze inspanningen voor natuurbehoud; er is voor ieder wat wils.

Bezoekers gorillatribune

Activiteiten in de vakantie

🦎 Vissen naar waterdiertjes

Op donderdag 18 juli gaan we van 13:30 tot 16:00 uur vissen naar waterdiertjes, in de shelter langs het gorilla eiland. Deze activiteit is gratis.

🎨 Schminken

Op woensdag 24 juli, maandag 29 juli en donderdag 1 augustus wordt er van 13:00 tot 15:00 uur geschminkt bij restaurant Acacia. Kosten zijn 2 euro per kind; de opbrengst gaat naar het Gaia Nature Fund (project: Jaar van de Berberaap).

🐒 Knutselen voor de berberaap

En op woensdag 31 juli kunnen kinderen van 14:00 tot 16:00 berberaap knutselen in de Berber Inn. Deze activiteit is gratis.

Activiteiten in de vakantie

Spelen en ZOO

Kids kunnen heerlijk spelen in de reusachtige DinoDome; Europa’s grootste indoor Dino Speelpark. Ga op ontdekkingsreis op een onbewoond eiland, waar de uitgestorven dinosaurussen weer tot leven komen. Maak ook een ritje op de DinoCarrousel, te vinden buiten de DinoDome.

In de buitenlucht vind je een leuke speeltuin in ieder gebied. In de JungleTour kunnen de kinderen heerlijk klimmen en glijden tussen de bomen. Ook de speeltorens van de SavannaTour en de TreeTopTour mag je écht niet missen! Bij restaurant Acacia vind je de grote SpeelTuin met een kabelbaan voor de echte durfals.

Spelen en ZOO

Bekijk de plattegrond

Klik op de plustekens op de plattegrond om naar het gebied te gaan.

Savanna
Rainforest
Limburg

Een hapje en een drankje

In de zomervakantie zijn alle horecapunten dagelijks geopend. Geniet van een heerlijk belegd broodje, zomers ijsje of een typisch streekgerecht vanaf verschillende mooie plekken in het park.

Bezoek jij de ZOO al in de ochtend? Overweeg dan eens een GaiaOntbijt!

PampaLodge met Argentijnse lekkernijen in GaiaZOO

Alle dieren

Dieren zijn er in alle vormen, maten en kleuren. In GaiaZOO ontmoet je 150 verschillende diersoorten. Voor de diercollectie verkiest GaiaZOO unieke en zeldzame diersoorten. Neem een kijkje tussen onze dieren!

Logo Rainforest gebied in GaiaZOO

Rainforest

Logo Savanna gebied in GaiaZOO

Savanna

Logo gebied Taiga in GaiaZOO

Taiga

logo Limburg gebied GaiaZOO

Limburg

Kom je vandaag naar GaiaZOO?

Laatste blogs en nieuwsberichten