Beleef GaiaZOO in 360°

Samen met Psylaris hebben we een aantal super toffe filmopnames gemaakt vanuit de natuurlijke dierverblijven van GaiaZOO. Zet je VR bril op en ervaar hoe het is om midden in de verblijven te staan. Je kunt zelfs in 360 graden om je heen kijken! Zie hoe nieuwsgierig de stokstaarten zijn, hoe de boshonden door hun verblijf lopen, ontdek hoe handig de wasberen met hun voorpoten zijn en wat de veelvraten allemaal doen. Zonder VR bril zijn de filmpjes trouwens ook erg leuk!

 

Psylaris heeft als doel om middels de inzet van Virtual Reality de mentale gezondheid te verbeteren. Het primaire doel voor het maken van deze 360° filmpjes zijn chronisch zieke kinderen in Maastricht UMC+. Door de dieren in GaiaZOO op deze bijzondere manier te beleven hopen we dat ze hun ziek zijn eventjes kunnen vergeten! Maar natuurlijk laten we jullie graag meegenieten, zéker nu de ZOO tijdelijk gesloten is.

 

Klik hier beneden op een van de diersoorten waar we een bezoek aan hebben gebracht en kijk je ogen uit in het verblijf, terwijl je luistert naar een super interessant verhaal!

Een bezoekje aan

DE BOSHONDEN


Meer info
Kijk mee met

DE WASBEREN EN STINKDIEREN


Meer info
Rondneuzen bij

DE VEELVRATEN


Meer info
We gaan naar het verblijf van

DE STOKSTAARTEN


Meer info

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO