045 567 60 70
Tijdens kantooruren

Word Ambassadeur van de Natuur...

…en steun voor € 15,- bedreigde diersoorten uit drie leefgebieden van GaiaZOO.

Ambassadeurs van de Natuur ontvangen:

  • een speciale Gaia Nature Fund abonnementspas.

  • updates uit het veld met de persoonlijke verhalen van natuurbeschermers en de diersoorten waar zij zich voor inzetten.

  • uitnodigingen voor lezingen over beschermingsprojecten die het Gaia Nature Fund steunt.

GNF Werving Zonder Kader


Welke diersoort krijgt jouw steun?

  • Gorilla’s worden bedreigd door onze mobiele telefoons, en doordat de lokale bevolking erg arm is… Om te overleven gaan ze in het regenwoud op zoek naar hout en jagen ze op dieren. Met jouw steun helpt Gorilla Direkthilfe op Mount Tshiaberimu in de Democratische Replubiek Congo de lokale bevolking. Zo hoeven zij voor hun voedsel en inkomsten niet meer het bos in. Samen met de bescherming door trackers helpt dit de gorilla’s voor de toekomst te behouden!

  • De Europese nerts is het meest bedreigde roofdier van Europa. De oorzaak: de Amerikaanse nerts die voor zijn bont naar Europa kwam… Foundation Lutreola fokt Europese nertsen in gevangenschap en maakte een eiland in Estland vrij van Amerikaanse nertsen. Ook worden amfibieënpoelen aangelegd, die een belangrijke voedselbron voor de uitgezette nertsen betekenen.  Met jouw steun kan Lutreola haar werk blijven doen en de Europese nerts een nieuwe toekomst op een tweede eiland geven!
  • Afrikaanse wilde honden worden bedreigd door stropers die met valstrikken op hoefdieren jagen… Hierin raken ook wilde honden verstrikt. Met jouw hulp kan Painted Dog Conservation zieke en gewonde wilde honden in Zimbabwe opvangen. Na verzorging kunnen zij weer terug naar de natuur. Ook worden stropers omgeschoold tot rangers en krijgen lokale kinderen les over de Afrikaanse wilde hond en de natuur. Alles bij elkaar helpt dit de honden beschermen!

Tip: Je kunt voor elk afzonderlijk abonnement wel of niet voor deze natuur-upgrade kiezen! 

Ja ik word Ambassadeur van de Natuur!

 

Deel deze pagina

Gorilla: ernstig bedreigd

Europese nerts: ernstig bedreigd

Afrikaanse wilde hond: bedreigd

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO