045 567 60 70
Tijdens kantooruren

Word ook Ambassadeur van de Natuur!

Voor slechts €15,- bovenop de abonnementsprijs ben je al Ambassadeur van de Natuur! Door te kiezen voor een Gaia Nature Fund abonnement steun je natuurbehoud en help je bedreigde diersoorten uit de drie leefgebieden van GaiaZOO.


hartmann zebra gallop

Ambassadeurs van de Natuur ontvangen:

  • Een speciale Gaia Nature Fund abonnementspas.
  • Updates uit het veld met de persoonlijke verhalen van natuurbeschermers en de diersoorten waar zij zich voor inzetten.
  • Uitnodigingen voor speciale Gaia Natuur Colleges over beschermingsprojecten die het Gaia Nature Fund steunt.

Ja ik word Ambassadeur van de Natuur!Welke diersoort krijgt jouw steun?

 
De bedreigde berberaap
Jonge berberapen zijn het slachtoffer van hun schattige uiterlijk. Ze worden gevangen en komen terecht in de illegale huisdierhandel of worden gebruikt voor het vermaak van toeristen. Daarnaast heeft een recente bosbrand een groot deel van het leefgebied verwoest en staat de berberapen een zware winter te wachten. Met jouw hulp kan Barbary Macaque Awareness and Conservation jonge berberapen bevrijden uit illegale situaties. Ook draag je bij aan het bouwen van een rehabilitatiecentrum om de bedreigde berberapen weer terug te brengen naar de natuur! Ontdek meer over het project. 

Berberaap Jong - Webpage

De ernstig bedreigde bergbongo
Bergbongo’s worden bedreigd door boskap en illegale jacht. Hoewel Corona in Kenia niet zo hard heeft huisgehouden, is de bloemenmarkt in het land volledig ingestort. Als gevolg daarvan zijn veel medewerkers op straat komen te staan. Om in hun levensonderhoud te kunnen voorzien, trekken zij het leefgebied van de bongo’s in. Om te stropen of andere illegale activiteiten uit te voeren. Daardoor is de druk op het bos en het gevaar voor de bongo’s flink gestegen. Met jouw steun kan het Bongo Surveillance Project extra trackers inzetten zodat er meer toezicht is en de bongo’s beter beschermd kunnen worden! Ontdek meer over het project. 

Bongo In Bos V1

De kwetsbare kleine flamingo
Wereldwijd broedt de kleine flamingo in slechts 6 gebieden en nemen hun aantallen al jaren af. Door klimaatverandering en watervervuiling staat de belangrijke broedlocatie in Kamfers dam Zuid-Afrika zwaar onder druk. Met jouw steun kan Birdlife South Africa zorgen voor een duurzaam herstel en voortbestaan van de broedlocatie. Zo proberen ze de hoeveelheid water en de kwaliteit hiervan in de zoutpan te reguleren om zo een stabiele en veilige leefomgeving te creëren. Ook wordt er een kleine actiegroep opgericht om de bescherming van de kleine flamingo’s te promoten. Ontdek meer over het project.

Kleine Flamingo Webpage

Tip: Je kunt voor elk afzonderlijk abonnement wel of niet voor deze natuur-upgrade kiezen!

Ja ik word Ambassadeur van de Natuur!

 

Per 1 december 2021 zullen we twee nieuwe diersoorten aandragen, voor het ontvangen van jouw steun. Namelijk: de zonparkiet en de eikelmuis! 

Zonparkiet En Eikelmuis

Deel deze pagina

Berberaap: bedreigd

Bergbongo: ernstig bedreigd

Kleine flamingo: kwetsbaar

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO