Nieuwe huisstijl voor GaiaZOO. Het doorvoeren van alle huisstijlelementen vergt veel tijd. Dat geldt vooral voor onze website. Voor het einde van het jaar staat onze nieuwe website online. Houd het in de gaten! Lees meer.

Waarom adopteren
Waarom adopteren

Waarom adopteren

GaiaZOO vindt dat het welzijn van de dieren altijd op de eerste plaats komt. Daarom leven de dieren in ruime, groene verblijven waarin zij hun natuurlijke gedrag kunnen vertonen. Om hun leven in nóg uitdagender te maken bieden we de dieren vanuit de giften van de dieradopties diverse vormen van gedragsverrijking aan. Speciale voer-bungees helpen de roofdieren om fysiek en mentaal gezond te blijven Een sterke krabborstel bij de witte neushoorns (foto) biedt hen de mogelijkheid om hun huid te verzorgen. En bij diverse diersoorten worden voerballen aangeboden om hun natuurlijke eetgedrag te stimuleren. Je draagt via een dieradoptie niet alleen bij aan het welzijn van de dieren in GaiaZOO, maar ook aan de bescherming van hun wilde soortgenoten!

Bekijk in deze video hoe de stokstaarten in GaiaZOO bezig zijn met hun verrijkingbox!

Je helpt mee om het leven van de dieren nóg leuker te maken:

  • De leefomgeving van de dieren wordt nóg uitdagender;
  • mede dankzij de adopties verbetert het dierwelzijn;
  • je helpt mee aan natuurbehoud.

Bekijk hier de diverse adoptiepakketten!

Welke dieren kan ik adopteren?
Welke dieren kan ik adopteren?

Welke dieren kan ik adopteren?

Elke diersoort is volgens GaiaZOO ‘evenveel waard’, of het nu een kolossale neushoorn is, of een kleine witgezicht oeistitie. GaiaZOO hangt dus geen prijskaartje aan de verschillende diersoorten. Aangezien wij het belangrijk vinden dat het adoptiegeld ten goede komt aan alle dieren, is het niet mogelijk om individuen te adopteren.

Twijfel jij nog welke diersoort je wilt adopteren? Ontdek op de pagina ‘Van Aap tot Zebra’ welke diersoorten er in GaiaZOO leven.

GaiaZOO doneert 10% van de adoptiebijdragen aan het Gaia Nature Fund.

GaiaZOO Kerkrade: de mooiste dierentuin van Nederland! - YouTube

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO