045 567 60 70
Tijdens kantooruren

Voordelen voor Vrienden 2020

Met een abonnement heb je een streepje vóór, daarom ben je als abonnementhouder een 'Vriend van Gaia' en daarmee ambassadeur van GaiaZOO.

Als Vriend van Gaia profiteer je het hele jaar van vele extra's. Speciaal voor jou maakt GaiaZOO hiervoor afspraken met uiteenlopende partners. Hieronder vind je alle aanbiedingen en meer leuks. 

Vergeet dus niet om je abonnement te verlengen om van al deze voordelen gebruik te kunnen maken!

Let op! Tenzij anders vermeld, gelden deze kortingen uitsluitend na het tonen van je geldige GaiaZOO abonnement en de bijbehorende Voordeelfolder 2020. De voordeelfolder kun je één keer per jaar afhalen bij de kassa van GaiaZOO. 

2020 belooft een geweldig jaar te worden met fantastische nieuwe projecten! Nieuwsgierig? Houd dan de website in de gaten!

 

TIP: Geef eens een dagje GaiaZOO of een GaiaZOO jaarkaart cadeau!

365 dagen vrije entree bij GaiaZOO

Als Vriend van Gaia geniet je 365 dagen lang van GaiaZOO!

Bij het verlengen van je abonnement, maakt het niet wanneer je abonnement verloopt. Je verlengt je abonnement namelijk met 365 dagen vanaf de dag dat je huidige abonnement verloopt!

TIP: geef ook eens een dagje GaiaZOO of een jaarkaart cadeau!

Korting bij NVD-dierentuinen

Met jouw geldige GaiaZOO jaarkaart ontvang je korting bij dierentuinen die zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen. Voor meer informatie kijk je op: www.nvddierentuinen.nl

50% korting op de dagentree van GaiaZOO voor jouw introducé

Op vertoon van jouw geldige GaiaZOO abonnementspas, ontvangen jouw introducés (maximaal 4 personen per bezoek) 50% korting op de dagentree van GaiaZOO.

Gratis toegang tot de GaiaZOOmeravonden

Met jouw geldige GaiaZOO jaarkaart heb je recht op vrije toegang tot de GaiaZOOmeravonden in GaiaZOO.

Voor meer informatie: www.GaiaZOO.nl/GaiaZOOmeravonden

Voordelig parkeren

Als abonnementhouder van GaiaZOO betaal je geen € 7,50 maar € 5,- om te parkeren. Bij de aanschaf van een 10-ritten parkeerkaart van € 35,- betaal je slechts € 3,50 per parkeerbeurt.

Eenmalig 15% korting in de horeca

Bij inlevering van de bon uit de Voordeelfolder 2020 en bij een minimale besteding van € 15,- ontvang je 15% korting in de horeca.

Geldig in Gaia's Kitchen, SavannaLodge, TaigaLodge en Sequoia.
Geldig t/m 31-12-2020. Alleen op vertoon van je geldige abonnementspas.

Eenmalig 15% korting in de ZOOvenirshop

Bij inlevering van de bon uit de Voordeelfolder 2020 en bij een minimale besteding van € 15,- ontvang je 15% korting in de ZOOvenirshop van GaiaZOO.

Geldig t/m 31-12-2020. Alleen op vertoon van je geldige abonnementspas.

Onbeperkt 50% korting op de entree van Apenheul

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun geldige  abonnementspas en voordeelfolder 2020, onbeperkt 50% korting op het reguliere tarief van Apenheul voor één persoon.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.apenheul.nl

 

 

Onbeperkt 50% korting op de entree van Diergaarde Blijdorp

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas en voordeelfolder 2020, onbeperkt 50% korting op de dagentreeprijs van Diergaarde Blijdorp.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.diergaardeblijdorp.nl

 

 

Onbeperkt 50% korting bij Burgers' Zoo

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas en voordeelfolder 2020, onbeperkt 50% korting op de dagentreeprijs van Koninklijke Burgers'Zoo.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.burgerszoo.nl

Onbeperkt 50% korting op de dagentreeprijs 12+ van Grotten van Han

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas en voordeelfolder 2020, onbeperkt 50% korting op de dagentreeprijs 12+ van Grotten van Han in België.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.grotte-de-han.be

 

 

50% korting op de entree van Phantasialand

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas en voordeelfolder 2020, onbeperkt 50% korting op de dagentreeprijs van Phantasialand gedurende de geldende openingstijden in het zomer- en winterseizoen van 2020. 

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.phantasialand.nl

 

 

Onbeperkt 50% korting op de entree van Bobbejaanland

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas en voordeelfolder 2020, onbeperkt 50% korting op het volwassenentarief van Bobbejaanland in België.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.bobbejaanland.be

 

 

50% korting op de entree van WILDLANDS Adventure Zoo

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas en voordeelfolder 2020, onbeperkt 50% korting op de dagentreeprijs van WILDLANDS.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.wildlands.nl

 

 

Onbeperkt 50% korting op de entree van Dierenpark Amersfoort

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas en voordeelfolder 2020, onbeperkt 50% korting op de dagentreeprijs van Dierenpark Amersfoort.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar www.dierenparkamersfoort.nl

 

 

Onbeperkt 50% korting op de entree van Zoo Antwerpen

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas en voordeelfolder 2020, onbeperkt 50% korting op de dagentreeprijs van Zoo Antwerpen in België.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.ZOOantwerpen.be

 

 

50% korting op de entree van ZOO Planckendael

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas en voordeelfolder 2020, onbeperkt 50% korting op de dagentreeprijs van ZOO Planckendael, over de Belgische grens.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.ZOOplanckendael.be

 

 

Onbeperkt 50% korting op de entree van Movie Park Germany

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas en voordeelfolder 2020, onbeperkt 50% korting op de dagentreeprijs van Movie Park Germany (DE).
Openingsdata 2020: 27 maart t/m 8 november. Niet geldig tijdens Halloween event op 17, 24 en 31 oktober 2020.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.movieparkgermany.de

 

 

50% korting op de entree van Openluchtmuseum Bokrijk

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas + voordeelfolder 2020, onbeperkt 50% korting bij Openluchtmuseum Bokrijk in België.

Wanneer? Tijdens het zomerseizoen van 4 april 2020 t/m 2 november 2020

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.bokrijk.be/nl

Onbeperkt 50% korting op de entree van Kasteeltuinen Arcen

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas en voordeelfolder 2020 onbeperkt 50% korting op de dagentreeprijs van Kasteeltuinen Arcen.

De korting is niet geldig tijdens Elfia en avondopenstellingen en van van 18 t/m 21 september 2020.
Kasteeltuinen Arcen zijn geopend van 1 april t/m 1 november 2020.
Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.kasteeltuinen.nl

__________

Kasteeltuinen Arcen is een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. 32 hectare park vol geur en kleur met unieke tuinen en een historische buitenplaats met een 17e-eeuws kasteel. Laat u inspireren door Kasteeltuinen Arcen en ontdek de schoonheid van bloemen en planten in een van de meer dan 15 verschillende tuinen zoals het Rosarium, de Oosterse watertuin of de subtropische Casa Verde. Geniet van de mooie tuinen of bezoek de exposities in het monumentale kasteel. Regelmatig vinden er evenementen, activiteiten en optredens van muziekgezelschappen plaats.

Op vertoon van uw GaiaZOO jaarkaart ontvangt u 50% korting op de reguliere entreeprijs van Kasteeltuinen Arcen. Geldig tijdens de geldende openingstijden in 2020. Maximaal 4 personen per pas. Korting geldig op de geldende dagtarieven aan de kassa. Niet geldig tijdens Elfia en avondopenstellingen. Deze actie is niet inwisselbaar voor geld en niet geldig i.c.m. andere kortingsacties of gereduceerde (event)tickets. www.kasteeltuinen.nl

 

Onbeperkt 50% korting op de entree van Madurodam

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas en voordeelfolder 2020, onbeperkt 50% korting op de dagentreeprijs van Madurodam.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.madurodam.nl

__________

Madurodam. Moet je meemaken.

Madurodam is één en al beleving. Van het park vol mooie gebouwen tot spectaculaire attracties en leuke doe-dingen. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door Nederland. Een dag voor jong en oud, vol zien, doen, spelen en leren. Dat moet je meemaken.

 

Onbeperkt 50% korting bij Julianatoren

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas en voordeelfolder 2020, onbeperkt 50% korting op de dagentreeprijs van kinderpretpark Koningin Julianatoren in Apeldoorn gedurende de geldende openingstijden van 12 april 2020 t/m 25 oktober 2020.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar www.julianatoren.nl

Onbeperkt 50% korting op de entree van Avonturenpark Hellendoorn

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas en voordeelfolder 2020, onbeperkt 50% korting op het reguliere kassatarief van Avonturenpark Hellendoorn.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar www.avonturenpark.nl

 

 

50% korting op de entree van Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas en voordeelfolder 2020, onbeperkt 50% korting op de dagentreeprijs van Attractie- & Vakantiepark Slagharen

-          De korting is geldig voor één persoon en geldt op de reguliere entreeprijs aan de kassa.
-          Niet geldig in combinatie met andere acties en/of voorwaarden
-          Niet inwisselbaar tegen contanten
-          Geldig van 27 maart 2020 tot en met 3 januari 2021

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar www.slagharen.com

 

 

Onbeperkt 50% korting op de Rondvaart op de Maas

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas en voordeelfolder 2020, onbeperkt 50% korting op een Rondvaart op de Maas via Rederij Stiphout in Maastricht.

Wanneer? Deze actie is geldig van 1 januari 2020 t/m 30 december 2020.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar www.stiphout.nl

 

 

Onbeperkt 40% korting op de entree van de 7 Plopsa-parken

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas en voordeelfolder 2020, onbeperkt 40% korting op de reguliere toegangsprijs in de 7 Plopsa-parken:

- Plopsa Indoor Coevorden (NL)
- Plopsaland De Panne (BE)
- Plopsaqua De Panne (BE)
- Plopsa Indoor Hasselt (BE)
- Plopsa Coo (BE)
- Holiday Park Pfalz (DE)
- Majaland Kownaty (PL)

Deze korting is geldig van 6 januari 2020 t.e.m. 3 januari 2021 en is enkel van toepassing op de tickets voor kinderen ≥ 1 meter en voor volwassenen jonger dan 70 jaar.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.plopsa.be

Onbeperkt 20% korting op de entree van Attractiepark Toverland

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas en voordeelfolder 2020, onbeperkt een persoonsgebonden korting van 20% op de dagentreeprijs voor personen groter dan 1.40m bij Attractiepark Toverland te Sevenum.

Wanneer? Tijdens de geldende openingstijden van Toverland gedurende het zomerseizoen van 2020, van 28 maart t/m 8 november.

Let op: niet geldig tijdens het winterseizoen.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.toverland.com

 

 

Onbeperkt 20% korting bij ZOOM Erlebniswelt

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas en voordeelfolder 2020, onbeperkt 20% korting op de dagentreeprijs van ZOOM Erlebniswelt in Gelsenkirchen, Duitsland.

Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen en niet geldig in de online ticketwebshop.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar www.zoom-erlebniswelt.de

 

Onbeperkt 20% korting bij Pairi Daiza

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun geldige abonnementspas, onbeperkt 20% korting op de dagentreeprijsvan Pairi Daiza in België.

Wanneer? Tijdens de geldende openingstijden in 2020.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.PairiDaiza.nl

Onbeperkt 20% korting op de entree van Kölner Zoo

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas en voordeelfolder 2020, onbeperkt 20% korting op de dagentreeprijs van Kölner Zoo.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.koelnerzoo.de

 

 

Onbeperkt 25% korting op de entree van Subtropisch Zwemparadijs Mosaqua Gulpen

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas en voordeelfolder 2020, onbeperkt 25% korting op de dagentreeprijs van Subtropisch Zwemparadijs Mosaqua Gulpen.

NB: Prijs voor kinderen van 0 t/m 2 jaar = € 3,95 (geen extra korting).

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.mosaqua.nl

 

 

Onbeperkt 15% korting op de entree van Carolus Thermen Aachen

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas en voordeelfolder 2020, onbeperkt 15% korting op de dagentreeprijs van Carolus Thermen in Aken (Duitsland). Ook ontvang je 10% korting op parkeren.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.carolus-thermen.de

 

Onbeperkt 25% korting op skipas bij SnowWorld

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas en voordeelfolder 2020, onbeperkt 25% korting per keer op een reguliere skipas (exclusief materiaalhuur) bij SnowWorld Landgraaf, Amsterdam, Rucphen, Terneuzen & Zoetermeer.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar www.snowworld.com

1 x 20% korting op het lunchbuffet voor 4 personen bij Van der Valk Heerlen

Tegen inlevering van de bon uit de voordeelfolder 2020 en op vertoon van je jaarabonnement, ontvang je 20% korting voor 4 personen op het lunchbuffet bij Van der Valk Heerlen.

Voorwaarden:

- Geldig van maandag t/m zaterdag m.u.v. feestdagen
- Vooraf reserveren verplicht via www.hotelheerlen.nl

 

 

 

Onbeperkt 15% korting op een 10 rittenkaart van Darteldome en €1,- korting op een dagentree van 4jr en ouder

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas en voordeelfolder 2020, onbeperkt 15% korting op een 10 rittenkaart van Darteldome en/of €1,- korting op de dagentree van 4jr en ouder. De strippenkaart is zowel in Darteldome Kerkrade als Sittard geldig.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.darteldome.nl

 

 

Korting op een rit bij De Miljoenenlijn in Simpelveld

In 2020 krijgen GaiaZOO abonnementhouders korting bij De Miljoenenlijn in Simpelveld. Op vertoon van je geldige abonnementspas ontvang je aan het loket op station Simpelveld of bij de conducteur op de trein de volgende korting op een rit:

Volwassenen → € 6,50 korting
Kinderen → € 2,50 korting.

Deze actie is geldig op iedere reguliere rij-dag en niet tijdens evenementen.

Onbeperkt € 4,50 korting bij Cube design museum

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas en voordeelfolder 2020, onbeperkt € 4,50 korting op de prijs aan de kassa bij Cube design museum.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.cubedesignmuseum.nl

 

 

Onbeperkt € 4,50 korting bij Continium discovery center

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas en voordeelfolder 2020, onbeperkt € 4,50 korting op de prijs aan de kassa bij Continium Discovery Center.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.continium.nl

 

 

Onbeperkt € 3,50 korting bij Columbus earth center

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas en voordeelfolder 2020, onbeperkt € 3,50 korting op Earth & Zwart bij Columbus earth center.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.columbusearthcenter.nl

 

 

Onbeperkt € 5,- korting p.p. bij Bonnefantenmuseum

Abonnementhouders van GaiaZOO ontvangen op vertoon van hun abonnementspas en voordeelfolder 2020, onbeperkt € 5,- korting p.p. op de reguliere entreeprijs voor volwassenen bij Bonnefantenmuseum Maastricht.

N.B. Kinderen t/m 18 jaar hebben altijd gratis entree in het Bonnefantenmuseum. De korting is niet geldig in combinatie met andere acties.

Voor actuele prijzen en openingstijden verwijzen we je naar: www.bonnefanten.nl

Deel deze pagina

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO